Vanaf nu kan je voor je vergelijkingen terecht op Mijnvergelijker.be. De naam is nieuw, maar je kan nog steeds rekenen op dezelfde betrouwbare dienstverlening. We zijn hier om je slim te laten besparen!
Vanaf nu kan je voor je vergelijkingen terecht op Mijnvergelijker.be. De naam is nieuw, maar je kan nog steeds rekenen op dezelfde betrouwbare dienstverlening. We zijn hier om je slim te laten besparen!

Veelgestelde vragen Mijnvergelijker.be

Bij Mijnvergelijker.be krijgen we veel vragen. Niet alleen over wie we zijn, maar ook over onze verzekeringsproducten en de diensten die we aanbieden.

Meest gestelde vragen over Mijnvergelijker.be

Via Mijnvergelijker.be vergelijk je verschillende verzekeraars. We leggen de polisvoorwaarden uit in een notendop. Ook alle details van de polis vind je in de vergelijking terug. We hanteren een duidelijke en transparante prijs-kwaliteitscore. Je vult zelf je gegevens in, deze zijn dus altijd correct. Onze klantenservice staat voor je klaar en beantwoordt met plezier al je vragen omtrent je verzekeringen.

Via Mijnvergelijker.be kan je autoverzekeringen, huurdersverzekeringen en uitvaartverzekeringen vergelijken en afsluiten. Hierbij kan je op persoonlijk advies van Independer rekenen, een onafhankelijke digitale makelaar en partner van Mijnvergelijker.be. Voor andere types verzekeringen geven we voorlopig enkel algemene informatie.

Momenteel is het enkel mogelijk om een simulatie te maken voor je personenwagen voor privégebruik. In bepaalde gevallen kunnen we je wel een verzekering aanbieden voor een bestelwagen of een wagen voor professioneel gebruik. Je kan ons hiervoor contacteren.

Sluit je een verzekeringsproduct af via ons, of klik je via onze site door naar de site van de aanbieder? Dan ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. De eenmalige vergoeding komt nagenoeg overeen met een gemiddelde jaarcommissie vermenigvuldigd met een gemiddelde looptijd. In ieder geval passen we steeds dezelfde systematiek toe per verzekeraar zodat wij als tussenpersoon er geen enkel belang bij hebben jouw verzekering bij een beter betalende verzekeraar te plaatsen. De commissie voor bijvoorbeeld een autoverzekering versus een brandverzekering kan wel verschillen aangezien het om totaal andere producten gaat. Met dit geld kunnen wij onze service blijven garanderen:

  • We onderhandelen met verzekeraars om een goede prijs-kwaliteitverhouding te waarborgen.
  • We hebben experts in dienst die je advies geven en je vragen dagelijks beantwoorden.
  • We handelen in sommige gevallen de schade af.
  • We geven je de kennis en tools om zelf een autoverzekering af te sluiten. ​

Om jou verzekeringen op maat te kunnen aanbieden werkt Mijnvergelijker.be samen met Independer. Independer is een verzekeringsmakelaar die je in contact brengt met verzekeraars. Van een aantal verzekeraars krijgt Independer een volmacht. Dat betekent dat Independer voor deze verzekeraars de polis opmaakt, de administratieve afhandeling verzorgt en eventuele schade afhandelt.

Momenteel kan je via Mijnvergelijker.be autoverzekeringen, huurdersverzekeringen en uitvaartverzekeringen vergelijken.

We vragen de klanten die via ons een verzekering hebben aangevraagd om hun mening achter te laten zodat je een idee krijgt van de kwaliteit van onze service.

Alle informatie wordt door Mijnvergelijker.be en Independer, digitale makelaar en partner van Mijnvergelijker.be, vertrouwelijk behandeld. Wil je meer informatie? Check dan ons privacystatement!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem dan contact op met één van onze experts!

We zijn elke weekdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur via telefoon of e-mail.