Vanaf nu kan je voor je vergelijkingen terecht op Mijnvergelijker.be. De naam is nieuw, maar je kan nog steeds rekenen op dezelfde betrouwbare dienstverlening. We zijn hier om je slim te laten besparen!
Vanaf nu kan je voor je vergelijkingen terecht op Mijnvergelijker.be. De naam is nieuw, maar je kan nog steeds rekenen op dezelfde betrouwbare dienstverlening. We zijn hier om je slim te laten besparen!

Bespaar tot 340 euro op je telecomfactuur als je gaat verhuizen!

Vrouw ligt in zetel terwijl ze naar haar smartphone kijkt

Een verhuis is het ideale moment op te veranderen van telecomoperator. Bekijk dus zeker of je bij een andere provider van betere diensten geniet. Bovendien heb je als nieuwe klant vaak recht op promoties. We plaatsen ze voor jou op een rijtje.

Sta voordat je een nieuw internetabonnement afsluit, stil bij je noden. Het geeft geen zin een nieuw internetabonnement af te sluiten met een hoge snelheid als je dat niet nodig hebt. Hetzelfde geldt voor een nieuw tv-abonnement. 

Geen opstartkosten bij Mobile Vikings

Bij Mobile Vikings geniet je van internetsnelheden tot 100 Mbps. Als nieuw klant betaal je vandaag geen opstartkosten bij het afsluiten van die formule. Wat een besparing van 149 euro oplevert. Hetzelfde geldt voor het fiberabonnement van Mobile Vikings.

Bundelpromo’s bij Proximus en Scarlet

Nieuwe Proximus-klanten betalen tijdelijk geen opstartkosten voor Flex XS-pack. Dit spaart je 59 euro. Daarbovenop betaal je de eerste maanden slechts 46.99 euro per maand, wat een besparing is van 20 euro per maand. Dit zorgt voor een totale besparing van 179 euro. 

Je bespaart nog meer als je voor een duurdere en uitgebreidere Flex-pack kiest. Zo kunnen nieuwe Proximus-klanten 269 euro besparen op hun Flex S-bundel en 341 euro op een Flex-bundel. Voeg je extra diensten toe zoals Netflix, dan bespaar je nog meer.

Wie een bundel kiest bij de lowcostdochter van Proximus, Scarlet, betaalt slechts 29 euro opstartkosten in plaats van 149 euro. De promotie geldt enkel voor de Trio-bundel met vaste lijn.

Bundelpromo’s bij Orange

Ook nieuwe Orange-klanten krijgen korting. Je ziet er 59 euro aan opstartkosten wegvallen wanneer je een bundel afsluit met internet en een andere dienst: mobiele telefonie of tv. Let op: de promo geldt niet voor de combo met enkel vaste telefonie of als je bundel een beperkt tv-abonnement via de Orange-app omvat.

Betaal jij te veel voor je telecomfactuur? Bespaar eenvoudig via onze vergelijking en sluit meteen een voordelig contract af.