Vanaf nu kan je voor je vergelijkingen terecht op Mijnvergelijker.be. De naam is nieuw, maar je kan nog steeds rekenen op dezelfde betrouwbare dienstverlening. We zijn hier om je slim te laten besparen!
Vanaf nu kan je voor je vergelijkingen terecht op Mijnvergelijker.be. De naam is nieuw, maar je kan nog steeds rekenen op dezelfde betrouwbare dienstverlening. We zijn hier om je slim te laten besparen!

Nieuw abonnement van Scarlet: Trio Mobile Hot

Vrouw verbruikt mobiele data terwijl ze haar social media op haar smartphone bekijkt.

Telecomspeler Scarlet, de lowcostdochter van Proximus, bracht deze maand een nieuwe formule op de markt: Trio Mobile Hot 13 GB. Een mobiel abonnement met 13 GB mobiele data. Hoe verhoudt dit abonnement zich tot de rest van de markt?

Het aanbod van Scarlet is vooral gekend door het aanbod. Dit bevat meestal internet aan een lagere snelheid en een beperkt aantal GB mobiele data en belminuten. Die abonnementsformules waren vaak ideaal voor consumenten zonder hoge eisen op het vlak van telecom. Met de nieuwe abonnementsformule Trio Mobile Hot kan Scarlet nu wellicht een breder marktsegment aanspreken.

Trio Mobile-abonnementen

Een standaard Trio Mobile-abonnement bevat onbeperkt internet, digitale televisie (met decoder) en een mobiel Cherry-abonnement (met 600 belminuten en 6 GB data) voor 50 euro per maand. Vanaf nu is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een bundel met internet, tv en het mobiele Hot-abonnement, maar dan met 13 GB mobiele data. Die optie kost de gebruiker 55 euro per maand.

Daarnaast biedt Scarlet ook nog steeds de formules Trio (onbeperkt internet, digitale tv en onbeperkt bellen van vaste lijn naar vaste lijn) en Trio Mobile (onbeperkt internet, digitale tv en mobiele telefonie met 600 belminuten, onbeperkt sms’en en 6 GB mobiele data) aan. 

Trio Mobile Hot

Naast de abonnementen Red met 1 of 6 GB en Cherry met 6 of 11 GB, komt daar nu Hot bij met 13 of 18 GB. De nieuwe formule is het enige abonnement bij Scarlet dat je onbeperkt belminuten geeft. 

Voor de meest uitgebreide mobiele dataformule (18 GB) betaal je 26 euro per maand. Voor het standaard Hot-abonnement met 13 GB per maand betaal je maandelijks 18 euro.

Geen prijsverhoging in 2024

Bij de aankondiging van de nieuwe abonnementsformule maakte Scarlet ook bekend geen prijsverhogingen te zullen doorvoeren in 2024. 

Vergelijking met andere providers

In vergelijking met abonnementen van andere providers is het Trio Mobile Hot-abonnement een van de goedkoopste. Hou wel rekening met wat de verschillende abonnementen bieden. Zo heeft Scarlet met 70 Mbps de laagste downloadsnelheid. De extra mobiele data die Scarlet toevoegde, maakt het in dat opzicht wel concurrentiëler. 

Love Trio met Go Light van Orange biedt slechts 4 GB data en 150 belminuten. De internetsnelheid ligt hier wel meer dan dubbel zo hoog (150 Mbps). Go Light van Orange kost je 66 euro. 

Wil je graag ook een abonnement afsluiten met voldoende mobiele data en belminuten? Maak de vergelijking via Mijnvergelijker.be en sluit je abonnement vandaag nog af.