Vanaf nu kan je voor je vergelijkingen terecht op Mijnvergelijker.be. De naam is nieuw, maar je kan nog steeds rekenen op dezelfde betrouwbare dienstverlening. We zijn hier om je slim te laten besparen!
Vanaf nu kan je voor je vergelijkingen terecht op Mijnvergelijker.be. De naam is nieuw, maar je kan nog steeds rekenen op dezelfde betrouwbare dienstverlening. We zijn hier om je slim te laten besparen!

Hoe bespaar je nu het meest met combi’s en trio’s? 

Vrouw staat recht met laptop in de maand en geniet van supersnel internet dankzij fiber

Volgens het BIPT gaan Belgen in 64% van de gevallen voor een telecombundel die vaste en mobiele diensten combineert. Logisch: als je kiest voor een bundel van internet, tv en/of mobiele telefonie, bespaar je stevig. Maar hoeveel precies? Of bespaar je nog meer, als je verschillende providers combineert? 

Duurste en goedkoopste bij Telenet?

De meest prijzige combinatie van vast internet en tv bij Telenet? Dat is momenteel Giga Internet: onbeperkt internet (1.000 Mbps) en digitale televisie via de decoder en app. Het duurste losse gsm-abonnement bij de provider is Telenet Mobile 13 GB met onbeperkt bellen, sms’en en 13 GB mobiele data. Goed voor in totaal drie maanden aan 90,46 euro per maand, negen maanden aan 100,93 euro en nadien 113,26 euro.

De goedkoopste combi van internet en tv bij Telenet? Dat is Easy Internet: vast internet met 150 GB downloaden en 150 Mbps, samen met 93 zenders via de decoder en app. Daaraan voegen we Telenet Mobile 5 GB toe: onbeperkt bellen, sms’en en 5 GB mobiele data. Hiervoor betaal je dan drie maanden 72,47 euro en daarna 80,47 euro per maand.

Of een trio van vast internet, tv en mobiel niet goedkoper is bij Telenet? Met ONE heb je onbeperkt internet (250 Mbps), bellen en sms’en, 300 GB mobiele data en 93 zenders via de decoder en app voor eerst zes maanden aan 73,24 euro per maand en daarna 95,39 euro. Maar je zou Easy Internet (64,47 euro per maand) ook kunnen combineren met Youfone 12 GB (plus onbeperkt bellen en sms’en), en drie maanden 70,47 euro per maand en vervolgens blijvend 76,47 euro betalen.

Duurste en goedkoopste bij Orange?

De duurste combi van Orange is Giga Fiber: onbeperkt vast internet (1.000 Mbps) en digitale tv via de decoder en app met 70 zenders. GO Extreme is het duurste losse gsm-abonnement van Orange met onbeperkt bellen, sms’en en 300 GB mobiele data. Combineer je beide, dan zit je aan 127 euro per maand.

Het minste betaal je dan weer bij Orange voor Start Fiber met onbeperkt vast internet (150 Mbps) en 20 zenders via de Orange TV Plus-app. Dat combineren we met GO Light: onbeperkt sms’en, 150 belminuten en 6 GB mobiele data. Totale prijs: zes maanden aan 69 euro, vervolgens 73 euro per maand. 

Opnieuw is een trio nog goedkoper, als je kiest voor Love Trio met GO Light. Daarmee heb je onbeperkt vast internet met 150 Mbps, onbeperkt sms’en, 150 minuten bellen, 6 GB mobiele data en 20 tv-zenders voor 65 euro per maand. Een trio dat toch moeilijk te kloppen valt, zelfs als je combineert met een gsm-abonnement van Youfone.

Duurste en goedkoopste bij Proximus?

De duurste formule voor vast internet en tv bij Proximus is ten slotte Flex S Netflix: onbeperkt surfen (3 TB) met 100 Mbps en meer dan 80 tv-zenders via de decoder en app. Het duurste mobiele abonnement sluit je af met Mobilus Unlimited: onbeperkt bellen, sms’en en 300 GB mobiele data. Samen kost dit eerst drie maanden 120,48 euro per maand en dan 135,48 euro per maand.

De goedkoopste combi van vast internet en tv is dan weer Flex S: onbeperkt surfen (tot 3 TB) met 100 Mbps en meer dan 80 zenders via de decoder en app. Daarbij komt Mobilus Easy: onbeperkt bellen en sms’en met 10 GB mobiele data. Voor dat alles betaal je het eerste half jaar 64,98 euro per maand en dan 92,98 euro per maand.

En ook hier is een trio goedkoper. Met Flex S kan je onbeperkt surfen (tot 3 TB) met 100 Mbps, onbeperkt bellen, sms’en en 12 GB mobiele data verbruiken, en naar meer dan 80 zenders kijken via de decoder en app. Dat alles voor zes maanden aan 52,99 euro per maand en daarna 87,99 euro per maand. Opnieuw prijzen die niet te kloppen zijn door Flex S (internet en tv) te combineren met een gsm-abonnement van een andere operator.