Vanaf nu kan je voor je vergelijkingen terecht op Mijnvergelijker.be. De naam is nieuw, maar je kan nog steeds rekenen op dezelfde betrouwbare dienstverlening. We zijn hier om je slim te laten besparen!
Vanaf nu kan je voor je vergelijkingen terecht op Mijnvergelijker.be. De naam is nieuw, maar je kan nog steeds rekenen op dezelfde betrouwbare dienstverlening. We zijn hier om je slim te laten besparen!

Mobile Vikings vergroot datavolume zonder prijs te verhogen

Vrouw ligt in zetel terwijl ze naar haar smartphone kijkt

Heb je al een abonnement bij Mobile Vikings? Dan is nu het ideale moment om er een af te sluiten. De telecomprovider vergrootte namelijk recent de mobiele data van zijn abonnementen, zonder de prijs te verhogen. Is Mobile Vikings daarmee de interessantste provider voor gsm-abonnement of blijft dat Youfone?

Er lijkt wel een ‘war for most data’ te woeden. Daarvoor hoef je maar even het nieuws van de voorbije maanden in te duiken. Mei 2023: Proximus geeft zijn klanten meer mobiele data. Augustus 2023: hey! verdubbelt mobiele data. November 2023: Scarlet lanceert een nieuw pack met meer mobiele data. Telenet verhoogt de data van mobiele abonnementen … 

Hoeveel meer mobiele data krijg je?

Heb je nog een oud abonnement van 12 euro bij Mobile Vikings? Dan krijg je sinds kort maandelijks 5 GB in plaats van 4 GB mobiele data. Dat abonnement kan je wel niet meer nieuw afsluiten. Volstaat 4 GB? Kies dan voor de goedkoopste formule van 10 euro per maand. Voor 15 euro per maand krijg je voortaan 15 GB in plaats van 10 GB, voor 20 euro 30 GB in plaats van 20 GB, en voor 29 euro 85 GB in plaats van 70 GB.

Mobile Vikings vs. Youfone

Met zijn goedkoopste abonnement van 150 belminuten, onbeperkt sms’en en 4 GB mobiele data voor 10 euro per maand staat Mobile Vikings pas op de vijftiende plaats. 

Voor 9 euro per maand krijg je bij Youfone al 6 GB met 200 belminuten of sms’jes. Of voor 7 euro per maand: 200 belminuten of sms’en en 4 GB mobiele data. Bij beide Youfone-abonnementen bekom je eenmalig 5 euro korting via Independer.be. En dan zijn er nog de abonnementen met korting. Want met Orange GO Light krijg je de eerste zes maanden voor 10 euro onbeperkt sms’en, 150 belminuten en 6 GB mobiele data.

Abonnement van 15 euro

Voor het meest gekozen Mobile Vikings-abonnement van 15 euro per maand krijg je 15 GB en onbeperkt bellen en sms’en. Hier doet Youfone het opnieuw beter. Normaal betaal je 14 euro, momenteel slechts 7 euro, voor onbeperkt bellen, sms’en en 20 GB. 

Abonnement van 20 euro 

Met het Mobile Vikings-abonnement van 20 euro per maand krijg je onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en 30 GB mobiele data. Opnieuw wordt aanbod geklopt door andere providers. Zo krijg je bij Mobilus Maxi van Proximus onbeperkt bellen en sms’en met 50 GB, de eerste zes maanden tegen 19,99 euro per maand (in plaats van 29,99 euro). De sterkste is opnieuw Youfone. Bij hen krijg je onbeperkt bellen en sms’en, met 40 GB mobiele data. Drie maanden voor 10 euro, daarna voor 20 euro.

Abonnement van 29 euro

En dan is er nog het Mobile Vikings-abonnement van 29 euro per maand waarmee je onbeperkt belt, sms’t en 85 GB mobiele data verbruikt. Hier wint Mobile Vikings. Je vindt wel een mobiel abonnement met onbeperkt bellen en sms’en, en 80 GB mobiele data voor 25 euro per maand bij hey!, en voor het eerste jaar 22 euro bij Orange. Maar niemand biedt een goedkoper abonnement met 85 GB.

Wil jij ook graag een gsm-abonnement met veel mobiele data en dat tegen een voordelige prijs? Vergelijk dan de verschillende providers en sluit vandaag een voordelig abonnement af.