Vanaf nu kan je voor je vergelijkingen terecht op Mijnvergelijker.be. De naam is nieuw, maar je kan nog steeds rekenen op dezelfde betrouwbare dienstverlening. We zijn hier om je slim te laten besparen!
Vanaf nu kan je voor je vergelijkingen terecht op Mijnvergelijker.be. De naam is nieuw, maar je kan nog steeds rekenen op dezelfde betrouwbare dienstverlening. We zijn hier om je slim te laten besparen!

Wat is visual voicemail? En hoe werkt het op je iPhone?

Vrouw spreekt een voicemail in op haar iPhone

Voicemailberichtjes zijn op zich best handig, maar ze gaan wel gepaard met een lang en vervelend keuzemenu. Dankzij de integratie van visual voicemail wordt dit probleem verholpen. Mijnvergelijker.be legt uit wat visual voicemail is en wat de voordelen zijn.

Veel mensen zijn geen fan van voicemail en bellen vaak direct terug naar de persoon die hen probeerde te bereiken. Je voicemail bewaart bovendien alle eerdere voicemails die je niet hebt beluisterd. Je kan dus niet zomaar je laatst ontvangen voicemail beluisteren. 

Wat is visual voicemail?

Bij visual voicemail geeft je provider je een overzicht van alle binnengekomen voicemailberichten. Jij kan kiezen welk voicemailbericht je eerst beluisterd, zonder dat je een keuzemenu moet doorlopen of naar 1933 moet bellen. Per voicemailbericht kan je ook meteen de naam van de afzender, de datum en het tijdstip van het bericht zien.

Daarnaast is ook het bewaren of verwijderen van berichten een stuk gemakkelijker. Ontvangen voicemailberichten kan je meteen verwijderen, zonder dat je het bericht eerst moet beluisteren. Het is zelfs mogelijk voicemailberichten door te sturen of te bewaren.

Mobile Vikings introduceert visual voicemail

Bij Mobile Vikings zijn ze zich bewust van de weinig gebruiksvriendelijke kanten van voicemail. De operator introduceert deze maand een visual voicemail voor zijn klanten. Daarmee krijg je een handig overzicht van je voicemailberichten in een visuele inbox op je telefoon, vergelijkbaar met de inbox van je e-mail. De nieuwe functie zal eerst beschikbaar zijn voor Android-telefoons, en later dit jaar is het de beurt aan de toestellen van Apple.

Andere providers

Mobile Vikings is niet de eerste operator die een visual voicemail introduceert in ons land. Zo bieden Telenet, Proximus, Orange, Youfone en BASE de optie al langer aan, al dan niet geïntegreerd in de provider-app.

Viking Deals

Bovendien geniet je als Mobile Vikings-klant trouwens ook van de Viking Deals, waarbij je als trouwe klant korting kan krijgen op je factuur of bij 300 partnerwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en MediaMarkt.

Abonnementen onder de loep

Ook de abonnementsformules van Mobile Vikings zijn best interessant, zo leert een vergelijking via Mijnvergelijker.be ons. Met 15 GB mobiele data en onbeperkt bellen en sms’en voor 15 euro per maand behoren de mobiele abonnementen tot de interessantste op de markt, evenals de internetabonnementen. Onbeperkt internet met een snelheid van 100 Mbps kost bijvoorbeeld 40 euro per maand. Ook het feit dat je een internetabonnement kan afsluiten zonder dat je daar een mobiel of tv-abonnement aan moet toevoegen, is voor veel klanten een meerwaarde. 

Ben jij nog op zoek naar een geschikt abonnement voor je smartphone? Vergelijk via Mijnvergelijker.be de verschillende abonnementen bij de verschillende providers. Vergelijken is gratis.