Vanaf nu kan je voor je vergelijkingen terecht op Mijnvergelijker.be. De naam is nieuw, maar je kan nog steeds rekenen op dezelfde betrouwbare dienstverlening. We zijn hier om je slim te laten besparen!
Vanaf nu kan je voor je vergelijkingen terecht op Mijnvergelijker.be. De naam is nieuw, maar je kan nog steeds rekenen op dezelfde betrouwbare dienstverlening. We zijn hier om je slim te laten besparen!

Bekijk Apple TV+ via de decoder van Telenet

Vrouw kijkt Netflix in haar zetel.

Vanaf nu bekijk je via de decoder van Telenet Apple TV+. Dit streamingplatform zet vooral op kwaliteit in en niet op kwantiteit. Maar hoeveel betaal je hiervoor in vergelijking met andere streamingdiensten? Als je mooie besparingen kan scoren, geven we het hieronder graag mee. 

Streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Streamz zijn ondertussen al vrij goed ingeburgerd. Maar ook Apple heeft al enkele jaren een eigen streamingdienst: Apple TV+. Apple TV+ kiest voor een kleinere selectie van zelf geproduceerde films en reeksen. Maar die series en films zijn wel meestal van hoge kwaliteit, vaak met en door grote namen uit Hollywood. 

Denk bijvoorbeeld aan de laatste film van Martin Scorsese, ‘Killers of the Flower Moon’, ‘Napoleon’ met Joaquin Phoenix, en series zoals ‘Shrinking’ met Harrison Ford, ‘Monarch’ met Wyatt en Kurt Russell, ‘Foundation’, ‘Masters of the Air’ van onder meer Steven Spielberg en Tom Hanks …

Minder betalen via Telenet

Als je een nieuw Apple-toestel koopt, krijg je een gratis abonnement van drie maanden op Apple TV+. Apple TV+ is bovendien inbegrepen bij Apple One: een abonnement van 19,95 euro per maand met ook iCloud+ (cloudopslag), Apple Music (muziek via streaming) en Apple Arcade (games). Heb je een studentenabonnement op Apple Music, dan krijg je er Apple TV+ gratis bij. Maar als je je gewoon op Apple TV+ abonneert via Telenet, betaal je de normale prijs: 9,99 euro per maand, na een gratis proefperiode van zeven dagen.

Goedkopere streamingdiensten via andere providers

Apple TV+ is natuurlijk niet de enige streamingdienst waarop je je via de decoder van je tv-provider kan abonneren. Neem je een abonnement op één streamingdienst via je provider? Dan betaal je niet minder: 10,99 euro/maand voor Disney+, vanaf 8,99 euro/maand voor Netflix, 7,95 euro/maand voor Streamz Basic, 11,95 euro/maand voor Streamz, 19,95 euro/maand voor Streamz+ en 2,99 euro/maand voor Amazon Prime Video. 

Dit betekent niet dat je elk van die streamingdiensten bij elke provider kan bekijken. Bij Telenet kan je streamingdiensten, zoals Streamz, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en Apple TV+ bekijken. Ook bij Proximus kijk je naar streamingdiensten als Netflix en Disney+. Maar bij andere providers, zoals Scarlet, kan dat niet via de decoder.

Als je bij Telenet twee van de volgende streamingdiensten combineert, krijg je 5% korting: Disney+, Streamz Basic, Streamz, Streamz+, Play More en Netflix. Bij Proximus kan je dan weer kiezen voor Pickx All Stars: Netflix, Disney+, Pickx Mix en Pickx+, tijdelijk voor 28,99 euro/maand in plaats van 33,99 euro/maand. Neem je de vier diensten individueel, dan betaal je na een eerste maand gratis Pickx Mix en Pickx+ in totaal 37,96 euro/maand. Dat is 8,97 euro meer dan het tijdelijke aanbod.

Wil jij ook graag kijken naar bepaalde streamingdiensten? Ontdek het beste aanbod voor je persoonlijke behoefte via onze vergelijking.